Elkészítése
A vajat kikeverjük a tojások sárgájával és kaporral. Hozzátesszük a morzsát, és az áttört túrót, és a tojások felvert kemény habját. Kivajazott lisztezett tűzálló tálba tesszük. Előmelegített sütőben közepes lángon 25 percig sütjük.
A vajat kikeverjük a tojások sárgájával és kaporral. Hozzátesszük a morzsát, és az áttört túrót, és a tojások felvert kemény habját. Kivajazott lisztezett tűzálló tálba tesszük. Előmelegített sütőben közepes lángon 25 percig sütjük.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A vajat kikeverjük a tojások sárgájával és kaporral. Hozzátesszük a morzsát, és az áttört túrót, és a tojások felvert kemény habját. Kivajazott lisztezett tűzálló tálba tesszük. Előmelegített sütőben közepes lángon 25 percig sütjük.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.