Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 2 kg húsos orjacsont só 5 szem fekete bors 1 db babér 2 szál petrezselyem 1 csokor petrezselyemzöld 3 szál sárgarépa 1 kicsi zeller 1 pirospaprika 1 paradicsom 1  kisebb karalábé 1 vöröshagyma héjával együtt 2 gerezd fokhagyma Elkészítése: Egy nagy fazékban feltesszük a megmosott húsos csontokat a főzőlapra, hideg vízzel felöntjük, és felforraljuk. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
180 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
Beküldte: 2014.07.27.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2 kg húsos orjacsont
  • 5 szem fekete bors
  • 1 db babér
  • 2 szál petrezselyem
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • 3 szál sárgarépa
  • 1 kicsi zeller
  • 1 pirospaprika
  • 1 paradicsom
  • 1  kisebb karalábé
  • 1 vöröshagyma héjával együtt
  • 2 gerezd fokhagyma


Elkészítése:

Egy nagy fazékban feltesszük a megmosott húsos csontokat a főzőlapra, hideg vízzel felöntjük, és felforraljuk.

A habzásnál letisztítjuk a szennyeződést, majd beletesszük a zöldségeket és fűszerezzük. Lassú tűzön 3 órát főzzük.

Ezután leszűrjük, és a zöldségeket és a leszedett húst külön tálba kínáljuk kifőzött tésztával.

[box style=”info”]Klasszikus leves,a mit hétköznap is sokszor készítek, de főleg télen esik jól .[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Nagyon olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is