Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Tejfölös csirke

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát apróra felkockázzuk, és lassú tűzön párolni kezdjük. Amíg párolódik, felszeleteljük a gombát és a paprikát, majd hozzáadjuk az üveges hagymához. Picit megsózzuk, és lassan tovább pároljuk. A húst megmossuk, leitatjuk róla a vizet, és enyhén besózzuk. Lisztben megforgatjuk, majd kevés forró olajban mindkét oldalát hirtelen megsütjük és félretesszük. A paradicsomot negyedelve hozzáadjuk a […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.07.25.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymát apróra felkockázzuk, és lassú tűzön párolni kezdjük. Amíg párolódik, felszeleteljük a gombát és a paprikát, majd hozzáadjuk az üveges hagymához. Picit megsózzuk, és lassan tovább pároljuk.

A húst megmossuk, leitatjuk róla a vizet, és enyhén besózzuk. Lisztben megforgatjuk, majd kevés forró olajban mindkét oldalát hirtelen megsütjük és félretesszük.

A paradicsomot negyedelve hozzáadjuk a jól megpárolódott paprikás hagymához. A tejszínt és a tejfölt egy nagyon pici pirospaprikával kikeverjük, hogy enyhén rózsaszín legyen, majd ráöntjük a hagymás, paprikás keverékre. Összeforraljuk, hozzáadjuk a húst, és tovább rotyogtatjuk.

Köretként galuskát készíthetünk hozzá. Amíg elkészül a galuska, addig főzzük a húst.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is