Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sütés nélküli receptek

Sütés nélküli puncskocka

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 30 dkg babapiskóta 30 dkg sárgabaracklekvár 10 dkg cukor 0,5 dl víz és rumaroma keveréke együtt (rumaroma ízlés szerint) 10 dkg mazsola 1 citrom reszelt héja 1 evőkanál kakaópor A mázhoz: 1 cs puncsmáz kb 20 ml vízzel elkeverve Továbbá: 15*25 cm -es forma folpackal bélelve Elkészítése: A cukrot, lekvárt, rumos vizet és a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Vass Laszlone
Beküldte: 2014.08.04.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 30 dkg babapiskóta
  • 30 dkg sárgabaracklekvár
  • 10 dkg cukor
  • 0,5 dl víz és rumaroma keveréke együtt (rumaroma ízlés szerint)
  • 10 dkg mazsola
  • 1 citrom reszelt héja
  • 1 evőkanál kakaópor

A mázhoz:

  • 1 cs puncsmáz kb 20 ml vízzel elkeverve

Továbbá:

  • 15*25 cm -es forma folpackal bélelve


Elkészítése:

A cukrot, lekvárt, rumos vizet és a mazsolát feltesszük főni. Kevergetjük, és ha a cukor elolvad, valamint a mazsola megduzzad, levesszük a tűzről, majd hozzákeverjük a kakaóport és a citromhéjat.

A babapiskótát összetörjük, és 3-4 darabot vékony csíkokra vágunk.

A babapiskótát leöntjük a forró, felfőzött anyagokkal. Ezután összekeverjük, és folpackkal bélelt formába simítjuk. Amikor kihűlt, mázzal bevonjuk. A máz elkészítésének utasítását a zacskón találjuk meg.

1-2 órára a hűtőbe tesszük, majd négyzet alakúra vagy szeletekre vágjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is