Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Fasírtok, gombócok

Fűszeres kolbászkák

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A darált húst úgy fűszerezzük, mintha fasírozottat készítenénk, de nem teszünk bele pirospaprikát. Hozzáadunk egy kevés zsemlemorzsát, hogy könnyen formázható legyen. Kis kolbászkákat készítünk belőle, és olajban kisütjük. Közben a burgonyát meghámozzuk és megfőzzük. Egy külön edényben megpároljuk a csíkokra vágott kelkáposztát. Amikor kész a burgonya, pürésítjük és hozzákeverjük a párolt kelkáposztát. Az almát megfőzzük […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.25.

Hozzávalók

Elkészítése

A darált húst úgy fűszerezzük, mintha fasírozottat készítenénk, de nem teszünk bele pirospaprikát. Hozzáadunk egy kevés zsemlemorzsát, hogy könnyen formázható legyen. Kis kolbászkákat készítünk belőle, és olajban kisütjük.

Közben a burgonyát meghámozzuk és megfőzzük. Egy külön edényben megpároljuk a csíkokra vágott kelkáposztát. Amikor kész a burgonya, pürésítjük és hozzákeverjük a párolt kelkáposztát.

Az almát megfőzzük egy kevés citromos vízben, és ha szükséges, egy kevés cukorral ízesítjük, majd botmixerrel pürésítjük.

Melegen tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tejmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is