Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gyors ételek receptjei

Fetával töltött gombafejek

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 0,5 kg barna csiperke 0,5 kg fehér csiperke 40 dkg feta (aki szereti, ajánlom, hogy próbálja ki a feta helyett juhtúróval) 1 közepes fej lila hagyma 2 szál újhagyma 6-7 szál friss kapor (használhatunk helyette petrezselyem zöldet, kakukkfüvet és egyéb zöld fűszereket is) só, frissen őrölt fehér bors Elkészítése Mivel a gomba nagyon szép […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2014.10.07.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 0,5 kg barna csiperke
  • 0,5 kg fehér csiperke
  • 40 dkg feta (aki szereti, ajánlom, hogy próbálja ki a feta helyett juhtúróval)
  • 1 közepes fej lila hagyma
  • 2 szál újhagyma
  • 6-7 szál friss kapor (használhatunk helyette petrezselyem zöldet, kakukkfüvet és egyéb zöld fűszereket is)
  • só, frissen őrölt fehér bors


Elkészítése

Mivel a gomba nagyon szép volt, így én nem pucoltam, csak hideg vízzel alaposan megmostam és eltávolítottam a szárát.

A fetát/juhtúrót egy tálban villával összetöröm, hozzá adom az aprított kaprot, a nagyon apró kockára vágott lila – és új hagymát, sózom, borsozom majd jól összekeverem.

A gombafejeket megtöltöm a töltelékkel és egy sütő papírral kibélelt tepsibe, vagy kivajazott jénaiba teszem és 160 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt készre sütöm!

Jó étvágyat!

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Gluténmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is