Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Rácz ponty kicsit másképp

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

Először a krumplit héjastól sós vízben feltesszük főni. Közben a halszeleteket sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk, és kevés olajon elősütjük. A megfőtt krumplit egy kiolajozott sütőedénybe kezdjük felkarikázni. Egy sor után meglocsoljuk egy kevés olajjal, rászórjuk a felszeletelt hagyma felét, egy paprikát és egy paradicsomot is rászelünk. Folytatjuk a következő sorral ugyanígy. A tetejére rakjuk az […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.08.07.

Hozzávalók

Elkészítése

Először a krumplit héjastól sós vízben feltesszük főni. Közben a halszeleteket sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk, és kevés olajon elősütjük.

A megfőtt krumplit egy kiolajozott sütőedénybe kezdjük felkarikázni. Egy sor után meglocsoljuk egy kevés olajjal, rászórjuk a felszeletelt hagyma felét, egy paprikát és egy paradicsomot is rászelünk. Folytatjuk a következő sorral ugyanígy.

A tetejére rakjuk az elősütött halakat, amelyeket leöntünk a tejföl, kefir és kapor keverékével. Kb. fél óra alatt készre sütjük. Nekünk nagyon ízlik ez a lecsós, kapros keverék.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is