Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 30 dkg sertéscomb 5 dkg kolozsvári szalonna 20 dkg sárgarépa 15 dkg zöldborsó 10 dkg csiperkegomba 1 közepes fej vöröshagyma 1 ek sűrített paradicsom 2 tk fűszerpaprika 1 ek napraforgó olaj só ízlés szerint bors ízlés szerint Elkészítése: Kevés olajon az apróra vágott szalonnát és vöröshagymát megpirítjuk. Hozzáadjuk a pirospaprikát, majd kevés vízzel felöntjük. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Éva Ferenczné Fekete
Beküldte: 2014.10.27.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 30 dkg sertéscomb
  • 5 dkg kolozsvári szalonna
  • 20 dkg sárgarépa
  • 15 dkg zöldborsó
  • 10 dkg csiperkegomba
  • 1 közepes fej vöröshagyma
  • 1 ek sűrített paradicsom
  • 2 tk fűszerpaprika
  • 1 ek napraforgó olaj
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint


Elkészítése:

Kevés olajon az apróra vágott szalonnát és vöröshagymát megpirítjuk. Hozzáadjuk a pirospaprikát, majd kevés vízzel felöntjük.

Ezután belerakjuk a csíkokra vágott húst. Beletesszük a paradicsompürét, sót, borsot adunk hozzá. Kb 1/4 óra főzés után belekeverjük a kockákra vágott sárgarépát, gombát és a borsót. Az egészet puhára főzzük.

Köretnek tarhonyát vagy rizst adhatunk mellé.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Éva Ferenczné Fekete
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is