Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Sült tengeri hal

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 750 g halfilé (cápaharcsa) só bors fűszerkeverék (halra) citromlé Elkészítése: A halfilét átmossuk, papírtörlővel szárazra töröljük, majd befűszerezzük. Egy sütőzacskóba téve forró sütőben kb. 35-40 perc alatt megsütjük, majd a zacskót kinyitjuk és meggrillezzük 5 perc alatt. Sült krumplival, főtt krumplival, uborkasalátával tálaljuk. [box style=”info”]Ha sütőzacskóban sütöm meg a halat, nem szárad ki.[/box]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Rumanne Nagy Szilvia
Beküldte: 2014.10.30.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 750 g halfilé (cápaharcsa)
  • bors
  • fűszerkeverék (halra)
  • citromlé


Elkészítése:

A halfilét átmossuk, papírtörlővel szárazra töröljük, majd befűszerezzük. Egy sütőzacskóba téve forró sütőben kb. 35-40 perc alatt megsütjük, majd a zacskót kinyitjuk és meggrillezzük 5 perc alatt. Sült krumplival, főtt krumplival, uborkasalátával tálaljuk.

[box style=”info”]Ha sütőzacskóban sütöm meg a halat, nem szárad ki.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Szlovák Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Rumanne Nagy Szilvia
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is