Elkészítése
Hozzávalók:
- 500 g csirkemell
- 1 ek olívaolaj
- 1 póréhagyma (vagy vöröshagyma)
- 3 ek keményítőliszt
- 3 darab tojás
- 3 ek szójaszósz
- 1 csomag fűszerkeverék (kínai)
- olívaolaj
Elkészítése:
A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, hozzáadjuk a szeletelt póréhagymát, keményítőlisztet, szójaszószt, felvert tojásokat és a fűszerkeveréket.
Alaposan átkeverjük és legalább 2 órát állni hagyjuk a hűtő legalsó részében. A wokban kis mennyiségű olajat hevítünk és beleforgatjuk a pácolt húst. A húst készre sütjük és sült burgonyával, főtt rizzsel tálaljuk.
[box style=”info”]Majdnem kínaias ízvilág..[/box]

