Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pecsenyék

Sertés receptek

Szűzpecsenye aszalt szilvával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1000 g szűzpecsenye aszalt szilva só bors fűszerkeverék (steak) olívaolaj Elkészítése: A szűzpecsenyét átmossuk, a vizet leszárítjuk papírtörlővel. Egy késsel óvatosan lyukat fúrunk a szűzpecsenye belsejében. Az aszalt szilva darabokat jól belenyomkodjuk a pecsenye közepébe, megtöltjük. A húst megsózzuk, borsozzuk, megszórjuk fűszerkeverékkel, majd letakarva néhány órát állni hagyjuk. Azután a húst egy serpenyőben kevés […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Rumanne Nagy Szilvia
Beküldte: 2014.11.06.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1000 g szűzpecsenye
  • aszalt szilva
  • bors
  • fűszerkeverék (steak)
  • olívaolaj


Elkészítése:

A szűzpecsenyét átmossuk, a vizet leszárítjuk papírtörlővel. Egy késsel óvatosan lyukat fúrunk a szűzpecsenye belsejében. Az aszalt szilva darabokat jól belenyomkodjuk a pecsenye közepébe, megtöltjük. A húst megsózzuk, borsozzuk, megszórjuk fűszerkeverékkel, majd letakarva néhány órát állni hagyjuk.

Azután a húst egy serpenyőben kevés olívaolajon nagy lángon, pár perc alatt minden oldalról kérgesre sütjük, így nem szárad ki. Alufóliába tekerjük és egy tepsibe tesszük. Kevés vizet öntve alá, forró sütőben készre sütjük. Tálalás előtt pár percet pihentetjük, majd felszeleteljük és rizzsel, krumplival tálaljuk.

[box style=”info”]Nagyon finom.. néha sajttal és kolbásszal is szoktam tölteni.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Szlovák Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Rumanne Nagy Szilvia
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is