Elkészítése
Hozzávalók:
- 200 g fagyasztott zöldborsó
- 100 g sárgarépa
- 100 g zeller
- 100 g brokkoli
- 100 g petrezselyem
- fűszerpaprika
- só
- ételízesítő
- levesbetét
- olaj
- petrezselyemzöld
Elkészítése:
Kevés olajon megpároljuk a zöldborsót, a vékonyra felvágott petrezselymet, sárgarépát, zellert, hozzáadjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet. Megszórjuk fűszerpaprikával, felöntjük annyi vízzel ami bőven ellepi.
Hozzáadjuk a brokkolit és gyenge tűzön felforraljuk. Megízesítjük kedvünk szerint és puhára főzzük. Ha elkészült a leves, belefőzzük a levesbetétet. Tálaljuk.
[box style=”info”]Friss cukorborsóval az igazi[/box]

