Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Töltött húsok

Magyaros sertéscomb

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A sertéscombot ízlés szerint sózzuk és fűszerezzük. A közepébe akkora vágást készítünk, hogy az előre elkészített zöldségféléket szépen egymás után bele tudjuk helyezni. Miután mindent beleraktunk, óvatosan köré helyezzük a szalonnaszeleteket, ügyelve arra, hogy ne szúrjuk át teljesen a húst. A nyílást hústűvel bezárjuk. Előre beáztatott cseréptálban pároljuk, vagy ha nincs cseréptál, akkor egy sima […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.08.26.

Hozzávalók

Elkészítése

A sertéscombot ízlés szerint sózzuk és fűszerezzük. A közepébe akkora vágást készítünk, hogy az előre elkészített zöldségféléket szépen egymás után bele tudjuk helyezni. Miután mindent beleraktunk, óvatosan köré helyezzük a szalonnaszeleteket, ügyelve arra, hogy ne szúrjuk át teljesen a húst. A nyílást hústűvel bezárjuk.

Előre beáztatott cseréptálban pároljuk, vagy ha nincs cseréptál, akkor egy sima tepsiben, illetve sütőzacskóban is készíthetjük. Ha a hús megpuhult, pirosra sütjük. Sütés közben a keletkezett húslével locsolgatjuk, hogy ne száradjon ki. Ha igazán ínyencek vagyunk, száraz vörösborral is locsolhatjuk.

Burgonyagombóccal tálalhatjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tejmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is