Elkészítése
Hozzávalók:
- 500 g sertésmáj
- 1 darab vöröshagyma
- 6 darab krumpli
- 1 csomag fűszerkeverék (gulyás)
- víz
- olaj
Elkészítése:
A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, a májat vékonyra felszeleteljük. A krumplit megpucoljuk és kisebb kockákra vágjuk.
Kevés olajon megfonnyasztjuk a felvágott hagymát, rádobjuk a felszeletelt májat, egy kicsit együtt pörköljük.
Hozzáadjuk a felkockázott krumplit és felengedjük annyi vízzel, ami ellepi. Hozzáadjuk a gulyás fűszerkeveréket és fedő alatt, gyenge tűzön puhára főzzük.
Ha közben elforrná a vizét, mindig egy kevés vízzel pótoljuk. Friss kenyérrel kínáljuk.
[box style=”info”]Imádom a fűszeres kajákat…[/box]

