Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 15 dkg nugátmassza 30 dkg marcipán 10 dkg pisztácia 40 dkg étcsokoládé (70 %-os) Elkészítése: A zöldpisztáciát mozsárban pépesre zúzzuk, a marcipánt megfelezzük, majd az egyik részéhez dolgozzuk. A nugátból golyókat formázunk, a marcipánokat vékonyra kinyújtjuk, kb fél cm-esre, kis korongokat szaggatunk belőle, egy zöld és egy fehér marcipánnal a nugátot körbe öleljük, golyóvá […]

Nehézségi szint:
Profiknak
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2014.12.20.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 15 dkg nugátmassza
  • 30 dkg marcipán
  • 10 dkg pisztácia
  • 40 dkg étcsokoládé (70 %-os)


Elkészítése:

A zöldpisztáciát mozsárban pépesre zúzzuk, a marcipánt megfelezzük, majd az egyik részéhez dolgozzuk.

A nugátból golyókat formázunk, a marcipánokat vékonyra kinyújtjuk, kb fél cm-esre, kis korongokat szaggatunk belőle, egy zöld és egy fehér marcipánnal a nugátot körbe öleljük, golyóvá formáljuk.

Az étcsokit gőz felett olvasztjuk, a golyókat fogpiszkálóra szúrva belemártjuk, hungarocelre szúrva hagyjuk kihűlni, megkötni.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Valentin napi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Profiknak Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is