Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Édes tészták

Tejszínhabos diós metélt

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

 A tésztát kifőzzük sós vízben. A tejszínt a porcukorral ízesítve kemény habbá verjük. A leszűrt tésztát olvasztott vajjal elkeverjük, közé keverjük a tejszínt, és megszórjuk dióval. Csak frissen tálalható.Megjegyzés: Igazán könnyen elkészíthető nassolni való, ha a család gyorsan szeretne édességet enni.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.09.12.

Hozzávalók

Elkészítése

 A tésztát kifőzzük sós vízben. A tejszínt a porcukorral ízesítve kemény habbá verjük. A leszűrt tésztát olvasztott vajjal elkeverjük, közé keverjük a tejszínt, és megszórjuk dióval. Csak frissen tálalható.Megjegyzés: Igazán könnyen elkészíthető nassolni való, ha a család gyorsan szeretne édességet enni.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is