Elkészítése
Hozzávalók:
- nápolyi lapok
Krém:
- 5 dl tej
- 20 dkg cukor
- 25 dkg darált keksz
- 20 dkg darált dió
- 2 ek kakaópor
- ízlés szerint rum
Kókuszos vajkrém:
- 25 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 5 dkg kókuszreszelék
Elkészítése:
A tejbe beletesszük a cukrot, majd felforraljul. lehúzzuk a tűzről és hozzáadjuk a darált kekszet, diót, kakaóport és a rumot, majd jól összekeverjük és rásimítjuk az ostyalapra.
A kókuszos krém hozzávalóit alaposan kihabosítjuk, majd a diós krémre simítjuk és az egészet szorosan feltekerjük.
A meleg által megpuhult ostyát fel lehet tekerni. Pár órára hűtőbe tesszük. Én zöld kókuszreszelékkel és olvasztott csokival díszítettem.
Az, hogy mennyi lapot töltünk be, attól függ, hogy mnnyire szeretjük krémesen.


