Elkészítése
Hozzávalók:
Kakaós piskótához:
- 6 tojás
- 4 ek liszt
- 2 ek kakaópor
- 6 ek cukor
- 1 kávéskanál sütőpor
- 5 dkg pörkölt mogyoró
Krémhez:
- 1 csomag csokoládé ízű pudingpor
- fél l tej
- cukor
- 25 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- meggylekvár
A tetejére:
- olvasztott csoki
Elkészítése:
A megszokott módon piskótát készítünk, közepes méretű tepsiben 180 fokon. Ha kihűlt ketté szeljük.
A pudingot megfőzzük, majd kihűtjük. A margarint a porcukorral habosra keverjük és hozzáadjuk a kihűlt pudinghoz.
Összeállítás:
Az egyik piskótát megkenjük a krém háromnegyedével, kenünk rá egy vékony réteg meggylekvárt, majd megkenjük vékonyan krémmel és ráborítjuk a piskótát.
Rákenjük a maradék krémet, és hűtőszekrényben dermesztjük. Tetejére olvasztott csokoládét kenünk.

