Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Előétel receptek

Törtpaszuly

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A paszulyt előző este megmossuk és beáztatjuk. Másnap felrakjuk 3 liter vízbe főni, és fedő alatt lassú tűzön puhára főzzük 3-4 cikk fokhagymával. Mikor megfőtt, a levét leöntjük, majd a paszulyt egy szűrőn átpasszírozzuk vagy robotgéppel összetörjük. Ha hígnak találjuk, vékony rántással sűrítjük, ha túl sűrű, akkor a levével hígítjuk, sóval, borssal ízesítjük. Elkészítjük a […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.07.19.

Hozzávalók

Elkészítése

A paszulyt előző este megmossuk és beáztatjuk. Másnap felrakjuk 3 liter vízbe főni, és fedő alatt lassú tűzön puhára főzzük 3-4 cikk fokhagymával. Mikor megfőtt, a levét leöntjük, majd a paszulyt egy szűrőn átpasszírozzuk vagy robotgéppel összetörjük. Ha hígnak találjuk, vékony rántással sűrítjük, ha túl sűrű, akkor a levével hígítjuk, sóval, borssal ízesítjük. Elkészítjük a hagymás zsírt, a hagymát karikára vágjuk, és a zsírba tesszük. Már önmagában ezzel is tálalhatjuk, de süthetünk hozzá szalonnát, kolbászt, füstölt sonkát. A paszuly levéből levest készíthetünk csipetke tésztával, amelyhez egy evőkanál hagymás zsírt teszünk rá, valamint petrezselyemzöldet.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is