Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kis zeller 2-3 sárgarépa 2-3 fehérrépa 1 kisebb karfiol 2 burgonya 2 húsleveskocka 1 fej vöröshagyma 1 evőkanál liszt étolaj víz Elkészítése: A zöldségeket megtisztítjuk, kisebb darabokra vágjuk. A karfiolt rózsáira szedjük. A vöröshagymát apróra vágjuk, egy kevés olajon megdinszteljük a zöldségekkel együtt, kivéve a karfiolt, azt később rakjuk a levesbe. Megszórjuk 1 […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Gatine Juhasz Angela
Beküldte: 2015.01.09.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kis zeller
  • 2-3 sárgarépa
  • 2-3 fehérrépa
  • 1 kisebb karfiol
  • 2 burgonya
  • 2 húsleveskocka
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 evőkanál liszt
  • étolaj
  • víz


Elkészítése:

A zöldségeket megtisztítjuk, kisebb darabokra vágjuk. A karfiolt rózsáira szedjük. A vöröshagymát apróra vágjuk, egy kevés olajon megdinszteljük a zöldségekkel együtt, kivéve a karfiolt, azt később rakjuk a levesbe. Megszórjuk 1 evőkanál liszttel, majd felengedjük vízzel.

Akkor adjuk hozzá a karfiolt, ha a leves felforrt, majd a húsleveskockákat, ízlés szerint sózzuk, majd, amikor minden megfőztt, teszünk bele tésztát és még 5 percet főzzük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Gatine Juhasz Angela
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is