Elkészítése
Hozzávalók:
- 1 virsli
- 1 tojás
- 1 tk olaj
- 1 csipet só
- 1 csipet bors
- 1 fogpiszkáló
Elkészítése:
A virslit hosszában kettévágjuk úgy, hogy az egyik végénél hagyunk kb. 1,5-2 cm részt, amit nem vágunk át.
A két oldal felé kihajtva megformázzuk a szív alakot. Egy fogpiszkával összetűzzük a szív alját.
Olajat hevítünk egy serpenyőben, majd ráhelyezzük a virslit és megsütjük mindkét oldalát. A tojást megtörjük és óvatosan a virsli közepébe csúsztatjuk.
Sütjük pár percet, majd egy gyors mozdulattal megfordítjuk és a másik oldalát is megsütjük. Egy tányérra csúsztatjuk, majd eltávolítjuk a fogpiszkát.
Meghintjük sóval, borssal.
Melegen, friss kenyérrel és zöldségekkel kínáljuk.

