Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 500 g hal (kárász, ponty, harcsa) 2 vöröshagyma fűszerpaprika 2 gerezd fokhagyma 1 paprika 1 paradicsom 1 krumpli zsír só csípős paprikakrém Elkészítése: Az apróra vágott vöröshagymát kevés zsíron megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a kockára felvágott paradicsomot, meghintjük fűszerpaprikával és kevés vízzel felöntjük. Pár percig együtt forraljuk majd berakjuk a halszeleteket is. Hozzáadjuk a csíkokra felvágott […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Rumanne Nagy Szilvia
Beküldte: 2015.01.17.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 500 g hal (kárász, ponty, harcsa)
  • 2 vöröshagyma
  • fűszerpaprika
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 paprika
  • 1 paradicsom
  • 1 krumpli
  • zsír
  • csípős paprikakrém


Elkészítése:

Az apróra vágott vöröshagymát kevés zsíron megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a kockára felvágott paradicsomot, meghintjük fűszerpaprikával és kevés vízzel felöntjük.

Pár percig együtt forraljuk majd berakjuk a halszeleteket is. Hozzáadjuk a csíkokra felvágott paprikát, zúzott fokhagymát és a negyedekbe vágott megtisztított krumplit is.

Felöntjük annyi vízzel, ami ellepi, megsózzuk és gyenge tűzön főzzük, míg a halhús leválik a csontokról. Kiszedjük a csontokat és újra felforraljuk (ha szükséges hígítsuk fel egy kevés vízzel).

Megízesítjük sóval, csípős paprikakrémmel és fűszerpaprikával. Friss kenyérrel kínáljuk.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Szlovák Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Rumanne Nagy Szilvia
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is