Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Kacsa

Sült kacsamell

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 2 szép kacsamell 2 gerezd fokhagyma ízlés szerint só és frissen őrölt színes bors Elkészítése: A kacsamell bőrös részét kockásra bevagdosom, de nagyon vigyázok, hogy a húsba ne vágjak bele, majd beborsozom. Egy öntött vas serpenyőt (vagy egy olyat amit később a sütőbe is be tudok tenni) felforrósítok, belehelyezem a húst a bőrös részével […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2015.01.25.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2 szép kacsamell
  • 2 gerezd fokhagyma
  • ízlés szerint só és frissen őrölt színes bors


Elkészítése:

A kacsamell bőrös részét kockásra bevagdosom, de nagyon vigyázok, hogy a húsba ne vágjak bele, majd beborsozom.

Egy öntött vas serpenyőt (vagy egy olyat amit később a sütőbe is be tudok tenni) felforrósítok, belehelyezem a húst a bőrös részével lefele – hogy némi zsiradék is kisüljön belőle – , ha szép pirosra sült megfordítom és a másik oldalát is enyhén pirosra sütöm, majd hozzádobom a szeletekre vágott fokhagymát, lefedem alufóliával és 200 fokra előmelegített sütőben 10 percet sütöm alsó/felső sütés mellett.

Szeletekre vágva, enyhén megsózva, forrón tálalom.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Gluténmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is