Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1/2 kg. csirkemáj 1 nagy fej hagyma 2-3 gerezd fokhagyma 1 doboz zöldborsókonzerv, vagy fagyasztott zöldborsó őrölt bors só kevés étolaj Elkészítése: A hagymát apróra vágjuk, majd kevés olajon megfonnyasztjuk. Egy idő után hozzáadjuk a kés lapjával megnyomott fokhagymát, majd a megmosott, megtisztított, darabokra vágott csirkemájat. addig pirítjuk, míg megnyomva nem rózsaszín a belőle […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Gasztropajti
Beküldte: 2015.01.20.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1/2 kg. csirkemáj
  • 1 nagy fej hagyma
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • 1 doboz zöldborsókonzerv, vagy fagyasztott zöldborsó
  • őrölt bors
  • kevés étolaj


Elkészítése:

A hagymát apróra vágjuk, majd kevés olajon megfonnyasztjuk. Egy idő után hozzáadjuk a kés lapjával megnyomott fokhagymát, majd a megmosott, megtisztított, darabokra vágott csirkemájat. addig pirítjuk, míg megnyomva nem rózsaszín a belőle szivárgó lé.

Ekkor hozzáadjuk a konzerv, dobozos zöldborsót levével együtt, vagy egy jó marék fagyasztott zöldborsót. Ha száraznak tartjuk, pótoljuk a levét. Frissen őrölt borsot adunk hozzá, sózni csak a tálaláskor szabad!

A közben elkészített krumplipürével, vagy főtt rizzsel tálaljuk.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Gasztropajti
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is