Elkészítése
Hozzávalók:
- 1 közepes méretű alma
- 0,5 kg burgonya
- só
- 2 kiskanál balzsamecet
- csipet bors
- 3 retek
- fél citrom leve
- fél kígyóuborka
- 1 kisfej lilahagyma
- 20 dkg húsos, füstölt szalonna
- gránátalma
- 3 sonkás kockasajt
- fél kalifornia paprika
Elkészítése:
A burgonyát apró kockákra vágtam és sós vízben puhára főztem. Amikor megfőtt leszűrtem és kihűtöttem.
A szalonnát szintén kis kockákra vágtam és kisütöttem, majd a pörcöt kiszedtem az edényből és kihűtöttem.
A többi hozzávalót is kis kockákra, a hagymát karikákra vágtam. Az almára citromlevet öntöttem, hogy ne barnuljon meg.
Amikor a burgonya és a szalonna kihűlt, a többi hozzávalóval összekevertem, hozzáadtam a balzsamecetet és a gránátalma magokat. 30 percet pihentetjük fogyasztás előtt.

