Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Rácponty

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg főtt, karikára vágott burgonya 2 kg ponty 2 fej lilahagyma 3 paradicsom 1 paprika 5 dkg zsír 4 dl tejföl 2 gerezd fokhagyma 20 dkg füstölt, húsos szalonna Elkészítése: A sütőedényt kikenjük zsírral. A halat megpucoljuk, szeletekre vágjuk, de ne vágjuk át teljesen. A bevágott részekbe szalonna csíkokat és apróra vágott fokhagymát […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2015.02.09.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg főtt, karikára vágott burgonya
  • 2 kg ponty
  • 2 fej lilahagyma
  • 3 paradicsom
  • 1 paprika
  • 5 dkg zsír
  • 4 dl tejföl
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 20 dkg füstölt, húsos szalonna


Elkészítése:

A sütőedényt kikenjük zsírral. A halat megpucoljuk, szeletekre vágjuk, de ne vágjuk át teljesen.

A bevágott részekbe szalonna csíkokat és apróra vágott fokhagymát teszünk.

A sütőedény alját kitesszük a főtt burgonyakarikákkal, majd ráteszük egy szeletekre vágott paradicsomot és az apróra vágott paprikát, majd erre tesszük rá a sózott és megtöltött halat.

Tetejére teszünk egy újabb szeletelt paradicsomot és lilahagymát. Az edényt lefedjük és 190 fokon 15-20 perc alatt megsütjük. Az idő letelte után levesszük róla a fóliát, meglocsoljuk tejföllel és még kb 10 percig sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is