Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 40 dkg darált marhahús 50 dkg vörös bab konzerv 25 dkg főtt kukorica (konzerv) 3 dl paradicsomszósz 1 db kápia paprika 2 teáskanál fűszerpaprika 0.5 liter húsleves 1 db nagy fej vöröshagyma 4 db nagyobb gerezd fokhagyma frissen őrölt bors 1 db kisebb piros chillipaprika egy csipet cayenne bors 4 evőkanál olaj   Elkészítése: […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Kalla58
Beküldte: 2015.02.07.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 40 dkg darált marhahús
  • 50 dkg vörös bab konzerv
  • 25 dkg főtt kukorica (konzerv)
  • 3 dl paradicsomszósz
  • 1 db kápia paprika
  • 2 teáskanál fűszerpaprika
  • 0.5 liter húsleves
  • 1 db nagy fej vöröshagyma
  • 4 db nagyobb gerezd fokhagyma
  • frissen őrölt bors
  • 1 db kisebb piros chillipaprika
  • egy csipet cayenne bors
  • 4 evőkanál olaj

 


Elkészítése:

Tisztítsuk meg a hagymát és a fokhagymát, majd vágjuk apró darabokra, a fokhagymát pedig pürésítjük. Egy mélyebb lábosban felforrósítunk egy kevés olajat és a hagymákat megdinszteljük benne.

Öntsük rá a darált húst, sózzuk, borsozzuk és ízesítsük a paprikával, a chilli-vel és cayenne borssal is.

Ha a hús kifehéredett, adjuk hozzá az apróra vágott paprikát, és a konzerv paradicsomot, majd 30 percig hagyjuk a tűzön az egészet, felöntve a húslével.

Adjuk hozzá a babkonzervet és a kukoricát, és az egészet forraljuk össze. Ha megfelelő az állaga, fűszerezzük még kedvünkre.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Mexikói Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Kalla58
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is