Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 4 szelet karaj csont nélkül 2 db paradicsom 2 db hegyes erős paprika 1 fej lila hagyma 4 szelet gépsonka ½ szál póréhagyma 4 szelet trappista sajt só grill fűszer 5 dkg vaj őrölt bors Elkészítése: A karajszeleteket sózzuk, borsozzuk, grill fűszerrel megszórjuk, és kevés vajon elősütjük. A paradicsomot, csípős paprikát, lila hagymát, póréhagymát […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Drága
Kautz Jozsef
Beküldte: 2015.02.08.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 2 db paradicsom
  • 2 db hegyes erős paprika
  • 1 fej lila hagyma
  • 4 szelet gépsonka
  • ½ szál póréhagyma
  • 4 szelet trappista sajt
  • grill fűszer
  • 5 dkg vaj
  • őrölt bors


Elkészítése:

A karajszeleteket sózzuk, borsozzuk, grill fűszerrel megszórjuk, és kevés vajon elősütjük.

A paradicsomot, csípős paprikát, lila hagymát, póréhagymát szeleteke vágjuk.

A hússzeleteket tepsibe vagy jénaiba tesszük. Minden szelet karajra teszünk 2 karika paradicsomot, 2-3 szeletet a paprikából, két karika lila és póréhagymát, egy szelet gépsonkát.

Az egészet betakarjuk a sajtszelettel és sütőben vagy szendvics sütőben addig sütjük, míg a sajt szépen megpirul.

Köretnek párolt zöldséget készítettem.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Drága Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is