Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Finomfőzelék

Tejszínes finomfőzelék, sült virslivel

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 300 g mexikói zöltségkeverék 1 kevés petrezselyem zöld, finomra aprítva 1 kiskanál cukor 1 kiskanál almaecet 1 csipet só és bors 200 g főzőtejszín 1 evőkanál liszt a habaráshoz 4 pár virsli 1 kevés olaj a sütéshez Elkészítése: A zöldségkeveréket, enyhén sós vízben feltesszük főzni. Rövid főzés után hozzátesszük a cukrot, és az ecetet […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Gasztropajti
Beküldte: 2015.02.12.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 300 g mexikói zöltségkeverék
  • 1 kevés petrezselyem zöld, finomra aprítva
  • 1 kiskanál cukor
  • 1 kiskanál almaecet
  • 1 csipet só és bors
  • 200 g főzőtejszín
  • 1 evőkanál liszt a habaráshoz
  • 4 pár virsli
  • 1 kevés olaj a sütéshez


Elkészítése:

A zöldségkeveréket, enyhén sós vízben feltesszük főzni. Rövid főzés után hozzátesszük a cukrot, és az ecetet is (ez elhagyható)

A műbeles virslit megfosztjuk a burkától, majd beirdaljuk. Ha juhbeleset sütünk, akkor nem kell lebőrözni. Forró olajban, pár perc alatt megsütjük.

A közben megfőtt zöldségkeverék levéből kicsit kiveszünk, összekeverjük a főzőtejszínnel, a liszttel, és nagyon jól összedolgozzuk, hogy ne legyenek benne csomók. A fazékba visszaöntve, beletesszük a petrezselyem zöldet is, és felforraljuk. kevés borsot őrlünk rá.

A sült virslivel, de más feltéttel is tálalhatjuk. Gyors, egyszerű étel, és olcsó is.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Gasztropajti
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is