Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Vad receptek

Vörösboros vaddisznóragu

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg vaddisznó apróhús 1 fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 10 dkg gomba 2 dl vörösbor só bors szegfűbors borókabogyó rozmaring 1 púpos tk liszt Elkészítése: A vadhúst előkészítjük, jól megmossuk. A hagymákat üvegesre pároljuk, majd a hússal, fűszerekkel jól összefőzzük. Amikor már elfőtte a levét, akkor adjuk hozzá a gombát és a vörösbort. […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
juhaszviki
Beküldte: 2015.02.17.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg vaddisznó apróhús
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 10 dkg gomba
  • 2 dl vörösbor
  • bors
  • szegfűbors
  • borókabogyó
  • rozmaring
  • 1 púpos tk liszt


Elkészítése:

A vadhúst előkészítjük, jól megmossuk.

A hagymákat üvegesre pároljuk, majd a hússal, fűszerekkel jól összefőzzük. Amikor már elfőtte a levét, akkor adjuk hozzá a gombát és a vörösbort. Amikor az alkohol kiforr belőle, akkor 1 dl vizet kikeverjük a liszttel és a raguhoz öntjük. Összefőzzük és párolt rizzsel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
juhaszviki
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is