Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg csirkemáj 3 nagy fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 1 paradicsom 1 lecsópaprika 1 kk őrölt pirospaprika majoránna őrölt bors só kevés olaj a hagyma párolásához Elkészítése: A hagymát félkarikára vágjuk, kevés olajon megpároljuk. A szétnyomott, apróra vágott fokhagymát is hozzáadjuk, majd a kettévágott csirkemájakat beletéve, fehéredésig pirítjuk. Az apróra vágott paradicsomot, és […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Gasztropajti
Beküldte: 2015.02.22.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkemáj
  • 3 nagy fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 paradicsom
  • 1 lecsópaprika
  • 1 kk őrölt pirospaprika
  • majoránna
  • őrölt bors
  • kevés olaj a hagyma párolásához


Elkészítése:

A hagymát félkarikára vágjuk, kevés olajon megpároljuk. A szétnyomott, apróra vágott fokhagymát is hozzáadjuk, majd a kettévágott csirkemájakat beletéve, fehéredésig pirítjuk.

Az apróra vágott paradicsomot, és a felkarikázott paprikát is hozzátéve megborsozzuk, paprikázzuk. Kevés majoránnát is adunk hozzá, majd fedő alatt pároljuk.

Folyadék hozzáadására nincs szükség, mert a máj eleget tartalmaz. Úgy állapíthatjuk meg, hogy kész van-e, hogy egy májdarabot kettévágunk, és ha a közepe nem rózsaszín, akkor elkészült. A végén sózzuk meg, mert ha előbb tesszük, megkeményedhet a máj.

Krumplipürét, rizst, tarhonyát ajánlok mellé.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Gasztropajti
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is