Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkemell

Szárnyas receptek

Erdei gombás csirke gnoccival

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 20 dkg gomba (erdei gombakeverék) 1 közepes fej vöröshagyma 1 gerezd fokhagyma 1 teáskanál fűszerpaprika 1 közepes paradicsom 1 kk kakukkfű 1 kávéskanál só 1 kk bors (frissen őrölt) 1 dl fehérbor (száraz) 3 ek napraforgó olaj 60 dkg csirkemell filé Elkészítése: elkészítés Egy serpenyőben forrósítunk olajat és a felkockázott hagymát és zúzott fokhagymát […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Kalla58
Beküldte: 2015.02.22.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 20 dkg gomba (erdei gombakeverék)
  • 1 közepes fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 teáskanál fűszerpaprika
  • 1 közepes paradicsom
  • 1 kk kakukkfű
  • 1 kávéskanál só
  • 1 kk bors (frissen őrölt)
  • 1 dl fehérbor (száraz)
  • 3 ek napraforgó olaj
  • 60 dkg csirkemell filé


Elkészítése: elkészítés

Egy serpenyőben forrósítunk olajat és a felkockázott hagymát és zúzott fokhagymát lepirítjuk rajta. Fűszerpaprikával megszórjuk és a szeletelt paradicsomot is hozzáadjuk. Sózzuk, borsozzuk. A borral felöntjük.

A húst megmossuk és csíkokra vágjuk. A paprikás-hagymás raguhoz adjuk, majd zsírjára sütjük lassú tűzön.

A gombát leöblítjük, ha mélyhűtött, akkor is. A raguhoz adjuk és átkeverjük, majd a kakukkfűvel ízesítjük.

Ahogy a gomba megpuhult, már tálalhatjuk is készen vásárolt és sós vízben kifőtt gnocchival.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kalla58
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is