Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Receptek marhából

Vadas marha spagettivel

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: A pácoláshoz: 60 dkg marha fehérpecsenye 2-3 db babérlevél 1 vöröshagyma 1 ek mustár őrölt bors 1 citrom tisztított, hámozott héja 3 evőkanál olívaolaj A szószhoz: 3 sárgarépa 1 fehérrépa 6 dl húslé 3 evőkanál barna cukor 2 dl tejföl citromlé 1-2 evőkanál étkezési keményítő 1 kiskanál mustár Elkészítése: 24 órára bepácoljuk a húst […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kalla58
Beküldte: 2015.02.23.

Elkészítése

Hozzávalók:

A pácoláshoz:

  • 60 dkg marha fehérpecsenye
  • 2-3 db babérlevél
  • 1 vöröshagyma
  • 1 ek mustár
  • őrölt bors
  • 1 citrom tisztított, hámozott héja
  • 3 evőkanál olívaolaj

A szószhoz:

  • 3 sárgarépa
  • 1 fehérrépa
  • 6 dl húslé
  • 3 evőkanál barna cukor
  • 2 dl tejföl
  • citromlé
  • 1-2 evőkanál étkezési keményítő
  • 1 kiskanál mustár


Elkészítése:

24 órára bepácoljuk a húst a leírtakkal, és másnap egészben feltesszük a csontlével főni. Hozzáadjuk a megtisztított, felaprított zöldségeket. A húst kb. 2 órát főzzük lassú tűzön.

Ha megpuhult, a babért kidobjuk. A húst kivesszük a lábasból, és letakarva félretesszük.

A zöldséges húslevest turmixoljuk. Másik edényben barna cukrot kevés olajon világosra karamellizálunk, és erre öntjük a mártást. Simára keverjük el, hogy szétolvadjon a cukor, ízesítjük citromlével. A tejfölt elkeverjük 2 -3 evőkanál étkezési keményítővel, és besűrítjük vele a mártásunkat.

A húst vékonyan felszeleteljük, és sós vízben főtt spagettivel tálaljuk, merjük rá a mártást. Jó étvágyat.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Kalla58
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is