Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Lángosok

Burgonyás lángos II

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A tejben felfuttatjuk az élesztőt. Az áttört burgonyával, liszttel és a többi hozzávalóval közepesen lágy tésztát készítünk. Kelesztés után lisztezett vagy olajos tálcán ökölnyi cipókat nyújtunk. (Én az olajos tálcát nem szeretem, mert a tészta plusz olajat vesz fel.) A cipókat forró, bő olajban megsütjük. Ízlés szerint tálalhatjuk sajttal, tejföllel, vagy akár töltve is készíthetjük. […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.11.21.

Hozzávalók

Elkészítése

A tejben felfuttatjuk az élesztőt. Az áttört burgonyával, liszttel és a többi hozzávalóval közepesen lágy tésztát készítünk. Kelesztés után lisztezett vagy olajos tálcán ökölnyi cipókat nyújtunk. (Én az olajos tálcát nem szeretem, mert a tészta plusz olajat vesz fel.)

A cipókat forró, bő olajban megsütjük. Ízlés szerint tálalhatjuk sajttal, tejföllel, vagy akár töltve is készíthetjük. A nyers tészta hűtőben 1-2 napig tárolható.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is