Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Almás sütik

Almakrémes piskóta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóiból a szokásos módon piskótát sütünk. Ha kihűlt 3 részre vágjuk. (Lehet a lapokat külön is sütni, mindenki annyi tojásból süt piskótát amennyire bírja a pénztárcája.) A krémhez az almát meghámozzuk, lereszeljük, meglocsoljuk a citromlével, és elkezdjük párolni a cukorral. Ha megmelegedett hozzáadjuk a pudingporokat, melyeket előtte 3 dl vízben feloldottunk, de lehet […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.11.22.

Tésztához

Krémhez

Elkészítése

A tészta hozzávalóiból a szokásos módon piskótát sütünk.

Ha kihűlt 3 részre vágjuk. (Lehet a lapokat külön is sütni, mindenki annyi tojásból süt piskótát amennyire bírja a pénztárcája.) A krémhez az almát meghámozzuk, lereszeljük, meglocsoljuk a citromlével, és elkezdjük párolni a cukorral.

Ha megmelegedett hozzáadjuk a pudingporokat, melyeket előtte 3 dl vízben feloldottunk, de lehet gyümölcslé is, nem feltétlen víz.

Ha megpárolódott az alma akkor a tölteléket kihűtjük. Az alsó lapra lekvárt kenünk, majd rásimítjuk a töltelék felét, rátesszük a következő lapot, majd megint lekvár és a maradék krém.

A harmadik lapot rátesszük a másik két lapra. Tetejét megszórhatjuk porcukorral.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is