Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: Tészta: 22,5 dkg liszt 12,5 dkg porcukor 12,5 dkg holland kakaópor 12,5 dkg margarin 1 tk szódabikarbóna 0,5 tk sütőpor 1 tojás csipet só Krém: 5 dkg margarin 4 ek habtejszín 1 tasak hidegen keverhető puncs ízű krém 1 ek rum Elkészítése: A tojást a margarinnal és a porcukorral habosra keverjük. A száraz anyagokat […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kalla58
Beküldte: 2015.02.24.

Elkészítése

Hozzávalók:
Tészta:

  • 22,5 dkg liszt
  • 12,5 dkg porcukor
  • 12,5 dkg holland kakaópor
  • 12,5 dkg margarin
  • 1 tk szódabikarbóna
  • 0,5 tk sütőpor
  • 1 tojás
  • csipet só

Krém:

  • 5 dkg margarin
  • 4 ek habtejszín
  • 1 tasak hidegen keverhető puncs ízű krém
  • 1 ek rum


Elkészítése:

A tojást a margarinnal és a porcukorral habosra keverjük. A száraz anyagokat is elkeverjük és a masszához adjuk, majd alaposan összegyúrjuk.

2-3 mm vastagra kinyújtjuk a tésztát, tetszőleges formával kiszúrjuk és sütőpapírral bélelt tepsiben, 160 fokon 7-8 perc alatt megsütjük. Ne legyen kemény, inkább puha. Ahogy hűl, úgy fog keményedni.

A margarint habosra keverjük a porcukorral, puncsos porral, rummal, majd fokozatosan hozzáadjuk a tejszínt és a kekszeket megtöltjük a krémmel.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Kalla58
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is