Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 320 ml tejszín, 1 csomag nescafé por 2 ek porcukor 1 cl rum 1 ek csokicseppek, vagy pasztillák, esetleg reszelék 10 dkg mascarpone krémsajt Elkészítése: A tejszínhabot felverjük a cukorral, a kévéport hozzávegyítjük, belekeverjük a krémsajtot, majd a csokidarabkákat és a rumot. Poharakba töltjük, behűtjük 1 órára, azután fogyasszuk.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kalla58
Beküldte: 2015.02.25.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 320 ml tejszín,
  • 1 csomag nescafé por
  • 2 ek porcukor
  • 1 cl rum
  • 1 ek csokicseppek, vagy pasztillák, esetleg reszelék
  • 10 dkg mascarpone krémsajt


Elkészítése:

A tejszínhabot felverjük a cukorral, a kévéport hozzávegyítjük, belekeverjük a krémsajtot, majd a csokidarabkákat és a rumot. Poharakba töltjük, behűtjük 1 órára, azután fogyasszuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Kalla58
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is