Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 6 csirkecomb egészben 25 dkg csirkemáj 2 főtt tojás kis csokor aprított, friss petrezselyem 1 vöröshagyma 2 zsemle kevés tej a zsemle áztatásához só bors 1 dl száraz bor kevés mustár kevés olaj Elkészítése: A zsemlét darabokra tépkedjük, kevés tejbe áztatjuk. A tojásokat megfőzzük, a csirkecombokat sóval, őrölt borssal, kevés mustárral bedörzsöljük. A hagymát […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Gasztropajti
Beküldte: 2015.02.26.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 6 csirkecomb egészben
  • 25 dkg csirkemáj
  • 2 főtt tojás
  • kis csokor aprított, friss petrezselyem
  • 1 vöröshagyma
  • 2 zsemle
  • kevés tej a zsemle áztatásához
  • bors
  • 1 dl száraz bor
  • kevés mustár
  • kevés olaj


Elkészítése:

A zsemlét darabokra tépkedjük, kevés tejbe áztatjuk. A tojásokat megfőzzük, a csirkecombokat sóval, őrölt borssal, kevés mustárral bedörzsöljük.

A hagymát feldaraboljuk, majd kevés olajon megpároljuk. Ráöntjük a bort, majd hozzáadjuk az elkapart májat, az apróra kockázott főtt tojásokat, a zsemlét, és az apróra darabolt petrezselyem zöldet. Megsózzuk, megborsozzuk, majd az így kapott tölteléket a combokról leválasztott bőr alá töltjük.

A csirkecombokat előmelegített sütőbe tett tepsiben, lefóliázva megsütjük. A fóliát egy idő után levesszük, hogy kicsit piruljon a bőrük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Gasztropajti
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is