Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirke belsőség

Szárnyas receptek

Csípős, tejfölös csirkemáj paprikás

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg csirkemáj 3 vöröshagyma 1 zöldpaprika 2 paradicsom 5 babérlevél só őrölt bors 1 kk csilipehely 1 kis pohár tejföl (200 g) szárított petrezselyemzöld majoránna kevés zsír Elkészítése: A zsíron megdinsztelem a csíkokra vágott hagymát, hozzáadom a feldarabolt paradicsomot, a felcsíkozott zöldpaprikát, a babért, megborsozom, felöntöm annyi vízzel, hogy éppen ne lepje el, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Gasztropajti
Beküldte: 2015.02.27.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkemáj
  • 3 vöröshagyma
  • 1 zöldpaprika
  • 2 paradicsom
  • 5 babérlevél
  • őrölt bors
  • 1 kk csilipehely
  • 1 kis pohár tejföl (200 g)
  • szárított petrezselyemzöld
  • majoránna
  • kevés zsír


Elkészítése:

A zsíron megdinsztelem a csíkokra vágott hagymát, hozzáadom a feldarabolt paradicsomot, a felcsíkozott zöldpaprikát, a babért, megborsozom, felöntöm annyi vízzel, hogy éppen ne lepje el, és addig főzöm, amíg a paprika, és a paradicsom szét nem fő.

Hozzáadom a megtisztított májat is, kevés majoránnát, szárított petrezselyemzöldet és csilipelyhet szórok a lébe. Fedő alatt főzöm rövid ideig. A tejfölt is hozzátéve enyhén sózok rajta, és összefőzöm.

Tészta körettel tálalom, ami a bőséges szaftot magába szívja.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Gasztropajti
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is