Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg sertés dagadó 1 szál gyulai kolbász 2 vöröshagyma 3 gerezd áttört fokhagyma 3 paradicsom 3 zöldpaprika 1 kk só frissen őrölt bors 1 kk őrölt pirospaprika kevés csili pehely 2 ek tejföl 1 dl száraz fehérbor Elkészítése: A kolbászt lebőrözzük, vékonyra szeleteljük, zsírjára sütjük.  A kolbász szeleteket kivesszük, és a serpenyőben maradt […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Gasztropajti
Beküldte: 2015.02.27.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg sertés dagadó
  • 1 szál gyulai kolbász
  • 2 vöröshagyma
  • 3 gerezd áttört fokhagyma
  • 3 paradicsom
  • 3 zöldpaprika
  • 1 kk só
  • frissen őrölt bors
  • 1 kk őrölt pirospaprika
  • kevés csili pehely
  • 2 ek tejföl
  • 1 dl száraz fehérbor


Elkészítése:

A kolbászt lebőrözzük, vékonyra szeleteljük, zsírjára sütjük.  A kolbász szeleteket kivesszük, és a serpenyőben maradt zsíron a csíkokra vágott hagymát megpároljuk. Hozzáadjuk a csíkokra vágott húst, és fehéredésig pirítjuk.

Az apróra vágott paradicsomot is hozzáadva, felöntjük száraz fehérborral. Mikor a hús kezd puhulni, belekerül a zöldpaprika és az újhagyma, valamint a zúzott fokhagyma is.

Legvégén visszatesszük a sült kolbászt, a tejfölt, és készre főzzük.

Szaftos étel, illik mellé a tésztaköret.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Gasztropajti
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is