Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 40 dkg fodrosmetélt tészta 1 kg fejes káposzta 1 tk só 1 mk őrölt citrombors 3 ek barna nádcukor 3 ek olaj 3 l víz só a tészta főzéshez Elkészítése: A tésztát lobogó, sós vízben kifőzzük, de ne túl puhára. A káposztát legyaluljuk kis lyukú reszelőn, és besózzuk. Ha elég levet engedett, akkor kicsavarjuk […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Kalla58
Beküldte: 2015.02.28.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 40 dkg fodrosmetélt tészta
  • 1 kg fejes káposzta
  • 1 tk só
  • 1 mk őrölt citrombors
  • 3 ek barna nádcukor
  • 3 ek olaj
  • 3 l víz
  • só a tészta főzéshez


Elkészítése:

A tésztát lobogó, sós vízben kifőzzük, de ne túl puhára. A káposztát legyaluljuk kis lyukú reszelőn, és besózzuk. Ha elég levet engedett, akkor kicsavarjuk a felesleges levet.

Egy edénybe olajat hevítünk, rászórjuk a cukrot, szép sárgára karamellizáljuk, majd rátesszük a káposztát, és addig pároljuk, míg puha nem lesz.

A végén összekeverjük a tésztával,és ízlésünknek megfelelően borssal, vagy cukorral fogyasszuk

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Kalla58
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is