Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 60 dkg pulyka felső comb filé 2 db vöröshagyma 4 gerezd fokhagyma 10 dkg füstölt sonka 25 dkg vegyes fagyasztott zöldség 200 g hámozott paradicsom konzerv 1 kanál paradicsompüré 1 mokkáskanál pirospaprika só, őrölt bors kevés petrezselyem zöld 1 dl  száraz fehérbor kevés olaj Elkészítése: Az olajon enyhén megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk az apróra […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Gasztropajti
Beküldte: 2015.02.28.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 60 dkg pulyka felső comb filé
  • 2 db vöröshagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 10 dkg füstölt sonka
  • 25 dkg vegyes fagyasztott zöldség
  • 200 g hámozott paradicsom konzerv
  • 1 kanál paradicsompüré
  • 1 mokkáskanál pirospaprika
  • só, őrölt bors
  • kevés petrezselyem zöld
  • 1 dl  száraz fehérbor
  • kevés olaj


Elkészítése:

Az olajon enyhén megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk az apróra vágott sonkát, a kisebb kockákra vágott húst és fehéredésig pirítjuk.

Felöntjük borral, majd megszórjuk piros paprikával, majd jól összeforgatjuk.

Amikor a hús kérget kapott, hozzáadjuk, az kockákra vágott paradicsomot és paprikát. Ezután a fagyasztott zöldség következik, majd a fokhagyma, a só, az őrölt bors és a petrezselyem.

Addig főzzük, amíg a leve be nem sűrűsödik.

Mivel nagyon szaftos étel, csak olyan köret illik mellé, ami a szaftot magán tartja. Én a tokányokat, és az aprópecsenyéket legtöbbször tésztával tálalom.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Gasztropajti
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is