Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Harcsafilé ceruzababbal és gnoccival

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 4 szelet afrikai harcsafilé 1 ek liszt só, bors 40 dkg ceruzabab 40 dkg gnocci 4 ek vaj Elkészítése: A halat sózzuk borsozzuk, megforgatjuk lisztben és hevített vajon átsütjük mindkét oldalát. A babot párolóban félpuhára pároljuk, majd forró vajon átforgatjuk, és sózzuk, borsozzuk. A gnoccit szintén külön serpenyőben kevés vajon megpirítjuk. Tálaljuk a hallal […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kalla58
Beküldte: 2015.02.28.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 szelet afrikai harcsafilé
  • 1 ek liszt
  • só, bors
  • 40 dkg ceruzabab
  • 40 dkg gnocci
  • 4 ek vaj


Elkészítése:

A halat sózzuk borsozzuk, megforgatjuk lisztben és hevített vajon átsütjük mindkét oldalát.

A babot párolóban félpuhára pároljuk, majd forró vajon átforgatjuk, és sózzuk, borsozzuk.

A gnoccit szintén külön serpenyőben kevés vajon megpirítjuk. Tálaljuk a hallal és a babbal. Könnyű hétköznapi ebéd.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Kalla58
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is