Elkészítése
A szalalkálit a tejben feloldjuk és a többi hozzávalóval összegyúrjuk. A tésztát kb. 4mm vastagra nyújtjuk, piskóta formájú szaggatóval kiszúrjuk, a megkent tepsire rakosgatva kb.180 fokon szép világosra sütjük.
A szalalkálit a tejben feloldjuk és a többi hozzávalóval összegyúrjuk. A tésztát kb. 4mm vastagra nyújtjuk, piskóta formájú szaggatóval kiszúrjuk, a megkent tepsire rakosgatva kb.180 fokon szép világosra sütjük.
A szalalkálit a tejben feloldjuk és a többi hozzávalóval összegyúrjuk. A tésztát kb. 4mm vastagra nyújtjuk, piskóta formájú szaggatóval kiszúrjuk, a megkent tepsire rakosgatva kb.180 fokon szép világosra sütjük.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A szalalkálit a tejben feloldjuk és a többi hozzávalóval összegyúrjuk. A tésztát kb. 4mm vastagra nyújtjuk, piskóta formájú szaggatóval kiszúrjuk, a megkent tepsire rakosgatva kb.180 fokon szép világosra sütjük.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.