Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 karalábé 2 ek zsír 1 ek finomliszt 1 fej vöröshagyma 1 kk pirospaprika 1 ek ételízesítő (házi) 1 paradicsom 1 paprika 1 szál zellerzöld ízlés szerint őrölt bors ízlés szerint só 1 marék eperlevél tészta Elkészítése: A zsíron megdinsztelem a hasábra vágott karalábét, majd megszórom finomliszttel, pirítom pár percig, azután meghintem borssal, pirospaprikával […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
LigetiK
Beküldte: 2015.03.04.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 karalábé
  • 2 ek zsír
  • 1 ek finomliszt
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 kk pirospaprika
  • 1 ek ételízesítő (házi)
  • 1 paradicsom
  • 1 paprika
  • 1 szál zellerzöld
  • ízlés szerint őrölt bors
  • ízlés szerint só
  • 1 marék eperlevél tészta


Elkészítése:

A zsíron megdinsztelem a hasábra vágott karalábét, majd megszórom finomliszttel, pirítom pár percig, azután meghintem borssal, pirospaprikával és ételízesítővel.
Elkeverem, felöntöm 1,5 l vízzel, beleteszem a hagymát, a félbe vágott paprikát és paradicsomot, a zellerzöldet.

Ha szükséges, még sózom, és addig főzöm, amíg a karalábé megpuhul.

A főzés vége előtt 10 perccel beleszórom a tésztát, és puhára főzöm

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
LigetiK
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is