Elkészítése
Hozzávalók:
- 500 g leveles tészta
- 1 újhagyma
- 250 g csiperke gomba
- 1 csésze kukorica
- 50 g gépsonka
- paradicsomszósz
- 100 g reszelt sajt
- só
- őrölt feketebors
- kakukkfű
- pizzafűszer
- 1 tojás
- szezámmag
Elkészítése:
A gombát felszeleteljük, hozzáadjuk a karikára vágott újhagymát, a kukoricát, a kockára vágott sonkát.
Megízesítjük pizzafűszerrel, sóval,őrölt fekete borssal, kakukkfűvel és zsírjára sütjük. A paradicsomszósszal lekenjük a kisodort tésztát, megszórjuk reszelt sajttal és egyenletesen elosztjuk a tölteléket.
Feltekerjük, és trapéz alakúra vágjuk fel. Zsírpapírral bélelt tepsibe rakjuk, megkenjük minden oldaláról felvert tojással, és bőven megszórjuk szezámmaggal. 180 fokon 20 perc alatt elkészül.


