Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg darált hús 1 tojás só bors 1 vöröshagyma 1-2 gerezd fokhagyma 1-1,5 zsemle tejbe áztatva bacon kevés olívaolaj Elkészítése: A darált húshoz keverem a hozzávalókat, azaz a vöröshagymát aprítva, a fokhagymát préselve, a tojást, sózom-borsozom, majd a kifacsart, áztatott zsemléket is hozzáadom. Jól összekeverem és tetszőleges nagyságú gombócokat formálok belőle. Bacon szalonnával […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2015.03.12.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg darált hús
  • 1 tojás
  • bors
  • 1 vöröshagyma
  • 1-2 gerezd fokhagyma
  • 1-1,5 zsemle tejbe áztatva
  • bacon
  • kevés olívaolaj


Elkészítése:

A darált húshoz keverem a hozzávalókat, azaz a vöröshagymát aprítva, a fokhagymát préselve, a tojást, sózom-borsozom, majd a kifacsart, áztatott zsemléket is hozzáadom. Jól összekeverem és tetszőleges nagyságú gombócokat formálok belőle.

Bacon szalonnával körbetekerem, és tepsibe helyezem. A fasírtok tetejét átkenem olívaolajjal, és már mehet is a forró sütőbe.

Érdemes fóliával letakarni a sütés elején. A hőfok kb. 180 fok.

Burgonyapürével kínáljuk, úgy a legfinomabb.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is