Elkészítése
Hozzávalók:
- 1 közepes zellergumó
- 1 közepes nagyságú alma
- 2 mandarin
- 2 dl görög joghurt
- só
- fehér bors
- 1 ek mézes mustár
- 1 ek porcukor
- 4 ek majonéz
Elkészítése:
A zellert hámozás után apró kockákra vágjuk, és sós vízben puhára főzzük. Az almát citromos vízben áztatjuk hámozás és kockákra vágás után.
Tálkába tesszük a leszűrt és kihűtött zellert, majd az almát is leszűrjük, és hozzákeverjük.
A mandarint gerezdekre szedjük, hozzátesszük az almához és zellerhez.
Az öntethez a joghurtot a mézes mustárral, cukorral, sóval, fehér borssal és a majonézzel elkeverjük, majd a zelleres keverékhez adjuk, és összekeverjük. Hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
Madársalátával díszíthetjük, és péksüteménnyel kínáljuk.

