Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 4 szelet csont nélküli tarja 1 zöld paprika 1 piros paprika 2 paradicsom vagy paradicsompüré 2 újhagyma 1 dl olaj 10 dkg liszt só őrölt bors 1 kk pirospaprika 1 ek liszt Elkészítése: A húsokat kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, és a lisztben megforgatjuk. Egy serpenyőben olajat hevítünk, és a húsokat hirtelen mindkét oldalán megsütjük. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2015.03.24.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 szelet csont nélküli tarja
  • 1 zöld paprika
  • 1 piros paprika
  • 2 paradicsom vagy paradicsompüré
  • 2 újhagyma
  • 1 dl olaj
  • 10 dkg liszt
  • őrölt bors
  • 1 kk pirospaprika
  • 1 ek liszt


Elkészítése:

A húsokat kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, és a lisztben megforgatjuk.

Egy serpenyőben olajat hevítünk, és a húsokat hirtelen mindkét oldalán megsütjük. Áttesszük őket egy másik edénybe, melynek az alját kb. fél dl olajjal kikenünk.

A zöldségeket felszeleteljük, a paprikákat kicsit nagyobbra, a hagymát kis karikákra, majd az egészet ráöntjük a hússzeletekre. Kb. fél deci vizet öntsünk rá, fedjük le, és addig főzzük, amíg a hús meg nem puhul. Közben figyeljük, ha elfő a folyadék, pótoljuk.

Amikor a hús megpuhult, egy kiskanál piros őrölt paprikát adunk hozzá. Ha nem elég sűrű a szaftja, egy kanál liszttel besűrítjük.

Főtt rizzsel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is