Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Töltött húsok

Medvehagymával, szalonnával, krémsajttal töltött borda

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 4 nagy szelet karaj csont nélkül 1 csokor medvehagyma 2 db tömlős krémsajt 15 dkg bacon só őrölt fehér bors 20 dkg (teljes kiőrlésű) liszt 2-3 tojás 30 dkg (rozsos) zsemlemorzsa étolaj Elkészítése: A medvehagymát apróra, a bacont kis kockákra vágjuk. A bacont kipirítjuk, és leszűrjük. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az apróra vágott medvehagymát […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kautz Jozsef
Beküldte: 2015.03.30.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 nagy szelet karaj csont nélkül
  • 1 csokor medvehagyma
  • 2 db tömlős krémsajt
  • 15 dkg bacon
  • őrölt fehér bors
  • 20 dkg (teljes kiőrlésű) liszt
  • 2-3 tojás
  • 30 dkg (rozsos) zsemlemorzsa
  • étolaj


Elkészítése:

A medvehagymát apróra, a bacont kis kockákra vágjuk. A bacont kipirítjuk, és leszűrjük. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.

Az apróra vágott medvehagymát és a bacont elkeverjük a krémsajttal. Ízesítjük sóval, ha szükséges (a bacon sós!) és borssal. A töltelékből teszünk a karajszeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk.

Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.

Párolt zöldséget készíthetünk mellé köretnek. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is